Chemie v jídle

Zajímá vás z čeho jsou složeny potraviny které jíte?

Nás ano.psychedelické papriky

A proto již při nákupu surovin do naší restaurace sledujeme složení každé suroviny. Zajímá nás vše co je na etiketách tajnými šiframi zapsáno.

O tajných šifrách zvaných „éčka“ nám všem přijede povědět paní Hana Střítecká, která se chemií v jídle a potravinách profesně zabývá již řadu let.

Co se dozvíte?

Zjistíte například jak etikety číst, co které éčka znamenají, čemu se raději vyhnout a i to, že ne všechny éčka musí být zdraví škodlivá.

Co takový koktejl nezdravých éček může způsobit a kolik stačí vašemu prckovi, aby ho to začalo neblaze ovlivňovat.

Kdo je ing. Hana Střítecká Ph.D.?Střítecká Hana

Tak například je odborným garantem sdružení Zdravá potravina, zabývá se prevencí dětské nadváhy a obezity, zkoumá pohybové a výživové zvyklosti dětí, můžete jí vidět v pořadu A DOST.
Víc než 14 let působí na Fakultě Vojenského Zdravotnictví Univerzity Obrany.

Vyčerpávající odpovědi najdete na jejím profilu LinkedIn.

Kdy, kde, v kolik a za kolik?

 

Ukaž to všem 🙂Share on Facebook
Facebook
0Share on Google+
Google+
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odpovězte prosím na jednoduchou kontrolní otázku - ochrana proti robotům * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.