Chleba ze žitného kvasu

Když jsme se s manželem domlouvali na tom, jak to na Paldě bude chodit, tak směr byl jasný: příjemné ubytování a vynikající, kvalitní jídlo. Naším záměrem je vám připomenout, jaké to bylo u babičky nebo naopak vám dopřát rozmazlování v podobě dobrého jídla.

Moje představa o snídani je taková, že pro vás budeme připravovat úžasný domácí chléb ze žitného kvasu, vejce z volného chovu, luxusní džemy a domácí šunku.

V sezoně 2015 jsme začali vejci z volného chovu, luxusními džemy a nejen tím. V sezoně 2016 jsme se rozhodli péct vlastní domácí kvasový chléb.

Svůj první chléb z vlastního žitného kvasu jsem upekla na začátku roku 2014. Pak jsme se přestěhovali na Paldu a já měla malý výpadek, který už jsem dohnala a nyní, v mezi sezoně, vychytávám správné poměry a chutě chlebů, které budete moct ochutnat při snídaních nebo jako přílohu při občerstvení v našem kiosku či restauraci.

Na co se tedy můžete těšit?

Rozhodně na pšenično-žitný nebo žitno-pšeničný chléb, na celo-žitný chléb a další speciality.chleba řezchleba na mřížce

 

 

 

Věřte, že až ochutnáte, tak nebudete chtít jinak…

Klára

Klára v kuchyni

Klára v kuchyni

 

 

 

 

 

Ukaž to všem 🙂Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn1

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Odpovězte prosím na jednoduchou kontrolní otázku - ochrana proti robotům * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.